Előfizetői tartalom

Fogyatkoznak az ultrapesszimista magyarok

Portfolio
Az elmúlt tíz évben sosem jellemezte a magyar lakosságot a hurrá optimizmus, az elmúlt években azonban elhúzódóan egyre borúsabb lett a magyarok képe a jövőről. A Tárki friss kutatása halvány reményt sejtet, ugyanis folyamatosan apad azok aránya, akik szerint a mostaninál is rosszabb vagy sokkal rosszabb lesz a gazdaság helyzete.

Akárcsak 2007 és 2009 között, 2012 januárja és 2013 áprilisa között ismét igen alacsony szintet mutatott a közhangulat. Némi derűlátásra adhat mégis okot, hogy idén áprilisban halványan ugyan, de emelkedésnek indult a jelenlegi helyzet és főleg a közeljövőre vonatkozó várakozások mutatója mind az ország, mind a saját anyagi helyzet alapján, írja a Tárki. Hogy ez egy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés