Előfizetői tartalom

Hatékonyabb tervezést ígér az NGM

Portfolio
A Nemzetgazdasági Minisztérium az Államreform Operatív Program 1.1.19 számú, "Hatásvizsgálatok és stratégiák elkészítése" c. felhívására benyújtott pályázatát a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség támogatásra érdemesnek találta. A projekt megvalósításával hozzájárul a stratégia tervezés szemléletének elmélyítéséhez, a közigazgatásban történő alkalmazásához, a hatásvizsgálatok által jobbá váló jogszabályok pedig azok könnyebb betartását és alkalmazását segítik elő - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium.

A projekt az Új Széchenyi Terv részeként, 160 millió forintos költségvetéssel indulhatott el, társminisztériumok és más költségvetési szervek együttműködésében. A projekt az Európai Unió pénzügyi támogatásával, az Európai Szociális Alap és Magyarország költségvetési előirányzatának társfinanszírozásával valósul meg - derül ki a tárca közleményéből. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés