Előfizetői tartalom

Hét ajánlást kapott Magyarország Brüsszeltől

Portfolio
Az országspecifikus ajánlásokban kritikát is megfogalmazott Brüsszel a magyar kormány intézkedéseivel szemben, például a költségvetési hiányt túlzottan bevételi (adó) oldalról kezelték, a szegények adóéke továbbra is magas, fejlődésünk a korai iskolaelhagyók terén megállt, az elszegényedés a lakosság harmadát fenyegeti, miközben a vállalati szektorban különadók torzítják a működést.

Torzító intézkedések Az ország gyenge potenciális gazdasági növekedése a romló üzleti környezetből ered, amit viszont nagy részben a kiszámíthatatlan és torzító kormányzati intézkedések idéztek elő, olvasható a Bizottság összefoglalójában. Ezek a kormányzati intézkedések hozzájárultak a bankszektor mérlegleépítéséhez és a beruházások visszaeséséhez, ami...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés