Előfizetői tartalom

Hétfő délután megszólal Orbán Viktor - új akcióterv jön!

Portfolio
Az országgyűlés honlapján elérhető napirend szerint holnap (egy órakor kezdődő) napirend előtt szólal fel Orbán Viktor miniszterelnök. Vasárnap délután Szijjártó Péter szóvivő azt is bejelentette, hogy az euróválság magyarországi hatásainak kivédését és a legnehezebb helyzetben lévő családoknak szóló megoldásokat tartalmazó akciótervet jelent be Orbán Viktor kormányfő.

Szijjártó Péter vasárnap délután arra a kérdésre, elvi döntés született-e a kormányülésen arról, hogy támogatják a frakciószövetség említett javaslatát, az MTI beszámolója szerint azt válaszolta: a képviselőcsoport hozott egy döntést, a kormánynak pedig annak megfelelően kell letennie egy javaslatot az asztalra. Részletek már a miniszterelnök hétfői parlamenti beszédéből...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés