Előfizetői tartalom

Védőintézkedéseket vezetnének be az oroszok

MTI
|
Portfolio
A mai napon megjelent az EU szankciókat tartalmazó hivatalos közlönye, amivel egyben életbe is léptették a pénteken Oroszországgal szemben felállított legújabb gazdasági és politikai korlátozó intézkedéseket. Közben az orosz energiaügyi miniszterhelyettes közölte, ha az unió további, az orosz finomítók modernizációjához szükséges technológiaexporttal kapcsolatos büntetőintézkedéseket vezet be, akkor üzemanyaghiány léphet fel Oroszországban. Petro Porosenko ukrán államfő jövő hét kedden ratifikálhatja az EU-val kötött társulási megállapodást, mellyel kapcsolatban Oroszország jelezte: ha ez megtörténik, védőintézkedéseket fog bevezetni Ukrajnával szemben.

2014. szeptember 12. 18:19 Megosztás A Szberbank is rákerült a szankciós listára Washington előzőleg július 17-én szigorította és bővítette ki az Oroszország elleni szankciókat. Akkor az volt az újdonság, hogy míg korábban Washington jobbára...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés