Előfizetői tartalom

IMF-megállapodás: már ma lehetnek izgalmak

Portfolio
Egyre inkább úgy tűnik, hogy felpörögnek az események az új magyar IMF-megállapodás körül. Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes kedd este ugyanis az InfoRádió Aréna című műsorában azt nyilatkozta, hogy nem hivatalos brüsszeli tájékoztatás szerint akár már a szerdai biztosi testület ülésén döntés születhet a kötelezettségszegési eljárásokról. A biztonsági hitelmegállapodás szempontjából a legfontosabb feltétel a jegybanktörvény kifogásolt pontjainak rendezése. Időközben pedig Fellegi Tamás magyar főtárgyaló ismét Washingtonba látogat.

Szerda 10:05 A HírTV brüsszeli információi szerint mégsem lesz ma döntés a magyar kötelezettségszegési eljárásokról - hangzott el a csatorna 10 órás híradójában. Az Európai Bizottság ma délben esedékes szokásos sajtótájékoztatóján dőlhet el véglegesen, hogy Magyarország téma volt-e a biztosok mai ülésén. Szerda, 05:15 A brüsszeli szál Arra a kérdésre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés