Előfizetői tartalom

Itt vannak a Bajnai-csomag paraméterei

Portfolio
Korábban már kiszivárgott Bajnai Gordon prezentációjának vázlata, amiben az új kormányfő a liberálisoknak és a szocialistáknak mutatatta be válságkezelő programjának irányvonalát, a távirati iroda csütörtök este pedig már a program paramétereit is ismertette. Ezek szerint a miniszterelnök 5.5-6%-os idei recesszióval számol és a gazdasági visszaesés jövőre is eltarthat.

Az új kormány válságkezelő terveiről alábbi cikkeinkben olvashat:Kapcsolódó cikkünk2009.04.16 16:14 Kiszivárgott Bajnai prezentációja: komoly megszorítások jönnek 2010-ben2009.04.16 09:35 A Bajnai-csomag újabb elemeiA kormányzati válságkezelő csomag azzal számol, hogy az idén 5,5-6 százalékos lehet a gazdaság visszaesése. Az MTI értesülései szerint ezt Bajnai Gordon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés