Előfizetői tartalom

Janet Yellen szavaira vár a világ

Portfolio
A hét legérdekesebb eseménye a csütörtökön kezdődő Jackson Hole-i jegybankár-konferencia lesz Amerikában, itt is elsősorban Janet Yellen Fed-elnök pénteki szavaira figyelnek majd nagyon a befektetők. Emellett felülvizsgált GDP-adatok érkeznek a tengerentúlról és Németországból, míg itthon a Magyar Nemzeti Bank dönt a kamatokról.

Amerikában csütörtöktől szombatig kerül megrendezésre a Kansas City-i Fed által évente szervezett szimpózium, ahol a Fed felsővezetői és más országok jegybankárai visszavonulnak Jackson Hole völgyébe megbeszélni a monetáris politika aktualitásait. Janet Yellen magyar idő szerint pénteken délután 5 órakor kezd el beszélni. Szavaira különösen figyelhetnek most a befektetők...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés