Előfizetői tartalom

Jön a Nemzeti Kommunikációs Ügynökség?

Portfolio
Hamarosan egy állami ügynökség veheti át az állami cégek és a teljes kormányzat hirdetéseinek kezelését és a médiavásárlást - írja az Index. A Nemzeti Kommunikációs Ügynökség 40 milliárdos állami költést központosít. Az eddigi csatornák felülírása több, eddig biztos bevétellel rendelkező üzletember érdekeltségeit sértheti - köztük Simicska Lajosét is - írja az Index.

Laptársunk információi szerint a kormányzat a nagyobb állami szerepvállalás jelszava alatt létrehozna egy 100 százalékban állami tulajdonú céget, amely átvenné és kezelné a teljes, évente mintegy 40 milliárd forintot kitevő állami reklámbüdzsét. A szektorban már azt is tudni vélik, hogy Nemzeti Kommunikációs Ügynökség néven hozzák alapítják majd meg az új szereplőt....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés