FONTOS Elkezdtek kamatemelésekről suttogni a lakáshiteleknél: készül a hidegzuhany?
 
Előfizetői tartalom

Kedvező ingatlanpiaci adatok érkeztek az USA-ból

Portfolio
Júliusban 1 millió 93 ezer lakást építettek az Egyesült Államokban évesített szinten, míg júniusban ez a szám még 945 ezerre volt tehető. Az elemzők 969 ezer új lakásra számítottak. A kiadott építési engedélyek száma is jelentősen nőtt: a júniusi 973 ezer után 1 millió 52 ezerre. A bejelentésre a dollár erősödött az euróval szemben.

Utoljára 2013 novemberében volt hasonló szinten az új lakásépítések száma az Egyesült Államokban. Akkor 1 millió 100 ezer új ingatlan épült évesített alapon, a 2014 júliusi 1 millió 93 ezerhez képest. Az új ingatlanépítések száma júniushoz viszonyítva 15,7 százalékos növekedést mutat.A kiadott építési engedélyek száma is a vártnál kedvezőbben alakult. Ez év júliusában...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés