Előfizetői tartalom

Kemény bírálatot kapott Merkel

MTI
|
Portfolio
Többen élesen bírálták Angela Merkel német kancellár menekültpolitikáját és irányváltást sürgettek a Merkel vezette Kereszténydemokrata Unió (CDU) és bajor testvérpártja, a Keresztényszociális Unió (CSU) közös parlamenti (Bundestag-) frakciójának keddi berlini ülésén - jelentette hírportálján a ZDF német országos közszolgálati televízió.

Képviselők beszámolói szerint a frakcióülés megmutatta, hogy a "kancellár egyre inkább egyedül marad" a menekültválság rendezéséről alkotott elképzelésével. A nagyjából 15 felszólaló közül csupán egy állt ki a Merkel-féle menekültpolitika mellett, és a többiek mind váltást követeltek. A ZDF szerint a szociáldemokratákkal (SPD) nagykoalícióban kormányzó uniópártoknál...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés