Előfizetői tartalom

Kereskedő vagy? - Ezeket a kérdéseket fel kell tenned!

Portfolio
Sikeres kereskedő akarsz lenni, de úgy érzed, hogy valami visszahúz ebben? Sok helyen olvasod, hogy "Dolgozz magadon!", de nem tudod, hogy hogyan kezdj hozzá? Úgy gondolod, hogy ha több pénzt keresnél, az jobb közérzetet is biztosítana? A Portfolio.hu Füzet sorozat legújabb, hiánypótló részében (Kereskedési Pszichológia Egyszerűen) ezekre a kérdésekre is megtalálod a választ. Sőt a szerző szándékosan kellemetlen kérdéseket is feltesz, amelyeket minden kereskedőnek tisztáznia kell a siker érdekében. Az alábbiakban egy rövid kivonatot közlünk a kiadvány énképpel, önismerettel foglalkozó részéből.

A kiadvány ára: 2,490 Ft helyett 1,990 Ft. A kiadvány szponzora: MEGRENDELÉS ITT A kiadvány előzetes megrendelés nélkül megvásárolható személyesen készpénzért a Portfolio.hu szerkesztőségében is munkanapokon 8 és 17 óra között (1033, Budapest, Polgár u. 8-10). Ebből nem hiányozhat Sok kiadvány ezzel a területtel egyáltalán nem foglalkozik, de ebből nem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés