Előfizetői tartalom

Nem változott a kiskereskedelmi forgalom az USA-ban!

Portfolio
A kiskereskedelmi forgalom nem változott az Egyesült államokban ez év júliusában az előző hónaphoz képest. A júliusi adat alulmúlta az elemzők várakozását, akik az előző havi növekedési ütemhez hasonló növekedést vártak. Júniusban még 0,2 százalékos emelkedést mutatott a kiskereskedelmi forgalom májushoz képest. A bejelentésre a dollár gyengült az euróval szemben.

Az amerikai kiskereskedelmi adatok havi növekedésének üteme április óta lassulást mutat. Az év negyedik hónapjában még 0,6 százalékkal emelkedett az amerikai kiskereskedelem forgalma 2014 márciusához képest a májusi 0,4, majd a júniusi 0,2 százalékos havi bővüléssel és a júliusi stagnálással szemben.A gépjármű értékesítések hatásától megtisztított index 0,1 százalékos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés