Előfizetői tartalom

Kiterítette lapjait a jövőbe látó professzor! - Biztos az ír államcsőd

Portfolio
Újra billentyűzetet ragadott a pesszimista jóslatairól elhíresült Nouriel Roubini. A közgazdász professzor a Financial Times keddi számában megjelent írásában gyakorlatilag kész tényként kezeli Írország államcsődjét, meglátása szerint már csak annak időpontja a kérdés. A jósprofesszor cikkében megoldási javaslatokat is felvázol az európai adósságválságra.

Kapcsolódó cikkünk2010.11.15 16:10 Miért dacolnak az írek és miért "nyomulnak" a németek?Írország gyakorlatilag képtelen értékesíteni állampapírjait a piacon, ami az idén tavasszal Görögországban látott fejleményekhez hasonlít. Eközben a spanyol, olasz és portugál hozamfelárak is emelkedésnek indultak, a portugál pénzügyminiszter pedig nem zárta ki egy esetleges külső...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés