Előfizetői tartalom

Korrigált a TÁRKI: mégsem utáljuk annyira az EU-t

Portfolio
Korrigálta a TÁRKI az Európai Unió megítéléséről szóló kutatásának eredményével kapcsolatos pénteki sajtóközleményét. Alapvető adatok cserélődtek ugyanis fel benne: az EU-s tagságot rossz dolognak tartók aránya valójában 22%, nem pedig 39% (ahogyan azt a múlt heti tájékoztatás jelezte). Ez a szám ugyanis azokra vonatkozik, akiknek nincs határozott véleményük az ország uniós tagságáról.

Alapjaiban írta át saját közleményét a TÁRKI, miután az EU-tagság megítéléséről szóló kutatás eredményeinek múlt pénteki feltüntetésébe hiba csúszott. A hétfőn kiadott közleményhez csatolt magyarázatban Tóth István György vezérigazgató kiemeli, hogy "az eredmények elemzése során elkövetett egyszerű kódolási hiba miatt a magyar lakosságnak az ország EU-tagságának...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés