Előfizetői tartalom

Kósa is megszólalt az IMF-megállapodásról

Portfolio
A Fidesz ügyvezető alelnöke szerint Magyarország nem adhatja fel alaptörekvéseit, kizárólag olyan megállapodásokat köthet a költségvetés finanszírozása érdekében, amelyek érdemben nem csökkentik a kormány gazdasági fennhatóságát, önállóságát, és amelyek lehetővé teszik, hogy az adósságkezeléssel, a gazdaság- és családtámogatással, a munkahelyteremtéssel és a nyugdíjrendszerrel kapcsolatos programjait folytatni tudja a kabinet - írja az MTI Kósa Lajos erről pénteken beszélt az m1 Ma Reggel című műsorában.

Kapcsolódó cikkünk2011.11.18Együttműködést kötnénk az IMF-fel, de a Valutaalap nem tud rólaKósa Lajos a köztelevízióban kijelentette: "az, amit korábban a szocialista kormányok tettek, hogy lényegében egy komplett kormányprogramot írattak az IMF-fel, vagy hajtottak végre szó nélkül - elvették a 13. havi nyugdíjat, a 13. havi fizetést, megszorítások tömkelegét fogadták...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés