Előfizetői tartalom

Közel a megállapodás? - Lázas munka folyik a tengerentúlon

Portfolio
A Fehér Ház és a Kongresszus illetékesei pénteken vadul dolgoznak azon, hogy megtörjön az amerikai költségvetés körüli patthelyzet és elkerüljék a kormány részleges megbénulását - írja a Reuters. A határidő vészesen közeleg, a feleknek ugyanis péntek éjfélig meg kell állapodni, különben átmenetileg megszűnik a szövetségi kormányzat egy részének finanszírozása.

Whip Steny Hoyer demokrata képviselő péntek kora délután úgy fogalmazott, hogy nagyon közel állnak a felek a megállapodáshoz. Sajnos még nem beszélhetünk egyezségről, de nagyon közel vagyunk hozzá. Az út 70%-át megtettük már, ha dollárban nézzük a dolgokat - magyarázta a politikus a Reuters beszámolója szerint. Nem számolhatok be vad optimizmusról, ám úgy gondolom...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés