Előfizetői tartalom

Lázár bejelentett egy váratlan adóintézkedést

Portfolio
A tegnapi kormányülésen meghallgatták az igazságügyi miniszter véleményét, javaslatát a magáncsőd intézményének bevezetéséről, és a kormány úgy gondolja, amennyiben a KDNP beterjeszti az ezzel kapcsolatos javaslatot, akkor arról az országgyűlés értelmes vitát folytathat, a kormány nyitottan áll az intézkedés felé - számolt be Lázár János szokásos csütörtöki sajtótájékoztatóján. A jövő évi költségvetés kapcsán a miniszter elmondta: a következő évekre is maradni fog a dohányipari cégek - eredetileg idén csak ideiglenesre tervezett - 11,5 milliárd forintos egészségügyi hozzájárulási kötelezettsége.

2015. május 07. 16:20 Megosztás EBRD-megállapodás A költségvetés kapcsán Lázár azt is elmondta: jövőre megkezdik a bankadó csökkentését is a hitelezés növekedésének reményben. Leszögezte, az EBRD-vel kötött eredeti megállapodást fogadta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés