Előfizetői tartalom

Lemondott a ciprusi pénzügyminiszter a végleges mentőcsomag után (2.)

MTI
|
Portfolio
Miután Ciprus véglegesítette a nemzetközi hitelezőkkel (EU/IMF) az országnak szánt mentőcsomag kereteit, azonnal lemondott tisztségéről Michail Sarris pénzügyminiszter. Ezt már el is fogadta az államfő. Sarris utóda, Harris Georgiades, aki eddig a munkaügyi minisztériumot vezette, illetve emellett a helyettes pénzügyminiszteri posztot is betöltötte.

Sarris még lemondása előtt azt jelezte: nem lehet megmondani pontosan, hogy mikor lehet tovább enyhíteni a tőkekorlátozásokon, de azt minél előbb szeretnék elérni. A részleges tőkekorlátozás-enyhítésről Az előzetes értesüléseknek megfelelően a ciprusi pénzügyminisztérium kedden bejelentette, hogy részlegesen enyhíti a bankrendszer átalakításának elején bevezetett tőkekorlátozásokat....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés