Előfizetői tartalom

Újra nyitva a hegyeshalmi határátkelő

Portfolio
Reggel 9 órakor az M1-es autópályán Hegyeshalomnál mindkét irányba lezárták az osztrák határt - értesült az Index. Az osztrák autópálya-kezelő (Asfinag) szerint az intézkedésre azért került sor, mert nagyobb menekültáradatra számítottak. Azóta kiderült: a szigorítást délelőtt 10 órakor fel is oldották, már a kilépő és a belépő forgalom is haladhat.

Laptársunk szerint az osztrákok zárták le a határátkelőt. Úgy tudják, már több kilométeres a kamionsor az autópályán. A Waze térképén is látszik már, hogy a felhasználók jelentették: rendőrségi intézkedés miatt zárva a határátkelő Hegyeshalomnál.Az osztrákok lépése egyáltalán nem meglepő a hétvégi események fényében. Ausztria külügyminisztere vasárnap...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés