Előfizetői tartalom

Londoni elemzők nem számítanak radikális devizahiteles csomagra

MTI
Továbbra is lehetséges, hogy a Magyar Nemzeti Bank (MNB) alapkamata 3 százalék alá süllyed a jelenlegi enyhítési ciklus végére - vélekedtek szerdai helyzetértékelésükben londoni pénzügyi elemzők. Hangsúlyozták azt a véleményüket is, hogy a devizahitelesek megsegítését célzó újabb program várhatóan nem lesz olyan radikális, mint amilyentől a piac tart.

A Bank of America-Merrill Lynch bankcsoport londoni globális piacelemző részlegének (BofA Merrill Lynch Global Research) felzárkózó gazdaságokra szakosodott közgazdászai az alapkamatot 0,25 százalékponttal 4,00 százalékra csökkentő előző napi monetáris tanácsi döntésre és Matolcsy György MNB-elnök azt követő tájékoztatójára visszatérő szerdai elemzésükben közölték:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés