Előfizetői tartalom

Ma találkozik Fellegi az IMF-fel - nem hivatalosan

Portfolio
Fellegi Tamás tárca nélküli miniszter informális találkozót tart a Nemzetközi Valutaalap (IMF) magyarországi misszióvezetőjével pénteken Washingtonban, hogy megvitassák a közelmúltbeli magyarországi fejleményeket. Fellegi Tamás ezt még múlt hét csütörtökön jelentette be a Portfolio.hu konferenciáján. Iryna Ivaschenko, a Nemzetközi Valutaalap budapesti képviseletének vezetője ezzel kapcsolatban korábban jelezte:a mostani szakaszba n nem várhatók tárgyalások a lehetséges, Magyarországgal kötendő készenléti hitelmegállapodásról, és nem terveznek a miniszter számára találkozót az IMF menedzsmentjével sem.

Fellegi Tamás tárca nélküli miniszter a múlt héten közölte: "Magyarország célja a mielőbbi EU/IMF-megállapodás, nincs "B" terv. Fellegi Tamás kiemelte: a kormány a hivatalos EU-IMF tárgyalások mielőbbi megkezdésére és gyors lezárására törekszik, hiszen mindhárom tárgyaló fél, minden magyar állampolgár és minden nem kizárólag spekulációra játszó befektető közös...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés