Előfizetői tartalom

Magyarázkodnak Trumpék: szó sincs oroszoktól kapott jövedelmekről

Portfolio
Miután Donald Trump amerikai elnök ügyvédei átnézték az elnök elmúlt 10 évi adóbevallásait, azt állítják egy levélben, hogy Trumpnak nincs és nem is volt orosz forrásból származó jövedelme, két kivételtől eltekintve. A levél még március 8-i keltezésű, de csak ma hozta nyilvánosságra a Fehér Ház és a két kivétel védhetőnek tűnik első ránézésre. Az mindenesetre ebből is érzékelhető, hogy igencsak forró a levegő most a Fehér Ház körül, amikor az elnök magyarázkodásra kényszerül az orosz szál miatt, az FBI-főnök kirúgása után.

Kapcsolódó cikkünk2017.05.12Elszakadt a cérna Trumpnál - Durva fenyegetőzésbe kezdett a TwitterenA Donald Trump ügyvédei által megfogalmazott levél állítása szerint az elnöknek nincs jövedelme oroszországi üzletekből és korábban sem volt. Az ügyvédek Donald Trump elmúlt tíz évi adóbevallásait áttekintve leszögezik, hogy az elnöknek két kivételtől eltekintve nem volt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés