Előfizetői tartalom

Magyarországtól hangos az egész világ

Portfolio
Újra körbejárták a világsajtót az aktuális magyarországi hírek, így például a forint zuhanása, valamint az állampapírpiaci feszültségek. A Telegraph brit napilap legutóbbi cikkében egyenesen azt állítja, hogy egyes piaci szereplők attól tartanak: Magyarország lesz az első uniós állam, amit a nemzetközi szervezetek magára hagynak.

A korábbi külföldi visszhangokról bővebben:Kapcsolódó cikkünk2012.01.04Külföldi címlapokon virít Magyarország a forint miatt2012.01.04Bejelentették: eljárást kezdeményeznek Magyarország ellenA magyar kormány óriási hozamemelkedést és a forint árfolyamának zuhanását volt kénytelen végignézni, miután a piaci szereplők attól tartanak, hogy a nemzetközi szervezetek lemondanak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés