Előfizetői tartalom

Megállapodtak Amerikában! - Nem lesz csőd?

Portfolio
Barack Obama amerikai elnök amerikai idő szerint vasárnap éjszaka jelentette be, hogy a Fehér Ház és a Kongresszus vezetői megállapodtak az adósságplafon emelésének és a költségvetési hiány csökkentésének keretéről. A hír hatására fellélegeztek a piacok, az ázsiai tőzsdék emelkednek, a frank pedig látványosan gyengül.

Még számos fontos szavazás vár a Kongresszusra, de be szeretném jelenteni, hogy a Kongresszus mindkét házának mindkét pártja megegyezésre jutott a hiány csökkentéséről és így a csőd elkerüléséről - emelte ki Obama beszédében. Az amerikai elnök bevallotta, hogy a megállapodás nem olyan, amilyent szeretett volna, de ezáltal elkerülhető az Egyesült Államok fizetésképtelensége...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés