Előfizetői tartalom

Megszólalt a kormány a brüsszeli ítéletről

Portfolio
A magyar kormány tudomásul veszi az Európai Bizottság keddi döntését, melynek keretében kötelezettségszegési eljárásokat indított Magyarország ellen - derül ki a Kormányszóvivői Iroda közleményéből. Ezek szerint a kormány bízik abban, hogy teljes körű választ tud majd adni az EU-nak és elkerülhető az Európai Bíróság.

Kedden délután José Manuel Barroso bizottsági elnök bejelentette, amire számítani lehetett: három törvény esetében eljárást indít Magyarország ellen az EU. A Kormányszóvivői Iroda erre reagálva keddi közleményében úgy fogalmazott, hogy az uniós döntés "lehetőséget ad Magyarország számára, hogy a vitát szakmai alapon, a konkrétumok talajára helyezve folytassa le, mégpedig...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés