Előfizetői tartalom

Megszólalt Olli Rehn Magyarországról (2.)

Portfolio
Nem helytálló az Európai Uniót kettős mércével vádolni - fejtette ki a Figyelőnek adott interjújában Olli Rehn. Az Európai Bizottság alelnöke javaslatot is megfogalmazott a kormánynak: több strukturális intézkedést kellene végrehajtson Magyarország, miután az elmúlt években főként adóemelésekre és egyszeri lépésekre épített.

A hetilap csütörtökön megjelent számából előzetesen közölt Rehn-interjúrészletből kiderül: EU-t kettős mércével vádolni nem helytálló. Hozzátette: valamennyi tagállam folyamatos megfigyelés alatt áll. "Tehát az a tény, hogy nem javasoltunk pénzügyi szankciókat egyetlen tagállammal szemben sem, még nem jelenti azt, hogy nem húzhatjuk meg ezt a lépést, amennyiben a közpénzügyek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés