Előfizetői tartalom

Megúszta Trump a kockázatos beszélgetést a fontos vizsgálatban

MTI
|
Portfolio
Miután hónapok óta ment a háttérben a huzavona, hogy a Donald Trump számára kockázatos személyes meghallgatáshoz ragaszkodik-e a különleges ügyész a 2016-os választásokba való állítólagos orosz beavatkozás és összejátszás ügyében, vagy megelégszik az írásbeli válaszokkal, most eldőlt a kérdés: beéri egyelőre az írásbeli válaszokkal is - tudta meg kedd este a The New York Times internetes kiadása.

Írásban adott válaszokat is elfogad Donald Trump amerikai elnöktől a 2016-os elnökválasztási kampány során Trump munkatársai és oroszok közötti esetleges összejátszást vizsgáló Robert Mueller vezette bizottság és erről Robert Mueller hivatala még pénteken levélben értesítette a Fehér Házat. A döntés azután született, hogy az elmúlt hetekben felforrósodott a talaj...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés