Előfizetői tartalom

Merkel: adóemelés nélkül is megbirkózunk a menekültválsággal

MTI
|
Portfolio
Németország képes megbirkózni a rekord nagyságú menekültáradat beérkezésével idén anélkül, hogy adóemelést kelljen végrehajtania vagy hogy veszélyeztesse a költségvetés kiegyensúlyozottságát - közölte szombaton Angela Merkel. A német kancellár szerint a politikai menedékjog alapvető emberi jog és ez a jog nem ismeri a menedékkérők számának korlátozását, ugyanakkor a menekültek befogadásához és integrálásához arra is szükség van, hogy hazaküldjék azokat, akik nem szorulnak védelemre. Dolgoznak is a visszaküldési politikán, hamarosan bővíthetik a Németország által biztonságosnak ítélt országok körét.

Pótköltségvetést vezetnek beA menekültáradat fényében a német kormány arra készül, hogy pótköltségvetést vezet be, hogy forrásokat tudjon felszabadítani a menekültek és a leginkább érintett települések számára, amelyek már így is nehezen tudnak szállást és orvosi ellátást biztosítani az újonnan érkezőknek - számol be a Reuters.Nem jelenthetjük ki csak egyszerűen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés