FONTOS Hatalmas piacba nyúl bele a kormány – Fájni fog ez a betegeknek?
 
Előfizetői tartalom

Milyen válság? - Rekordot döntött idén a "Fekete péntek"

Portfolio
A magas munkanélküliség és a bizonytalan gazdasági növekedési kilátások ellenére rekordot döntöttek idén az Egyesült Államokban a karácsonyi vásárlási szezon kezdetének számító "Fekete péntek" értékesítései. A vásárlók összesen 11,4 milliárd dollárt költöttek, ami 6,6%-os növekedést jelent az előző év azonos időszakához viszonyítva - derül ki a ShopperTrak adataiból.

A tavalyinál 1 milliárd dollárral többet, összesen 11,4 milliárd dollárt költöttek az amerikai vásárlók a "Fekete pénteken", a karácsonyi vásárlási szezon kezdetének számító napon. Ez 6,6%-os növekedésnek felel meg, ennél nagyobb dinamikára utoljára a válság előtt, 2007-ben volt példa. Az IBM statisztikái szerint eközben az online értékesítések is hatalmas, több...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés