Előfizetői tartalom

Mire figyelnek ma délután az elemzők az MNB-döntésnél?

Portfolio
Ma délután 2 órakor hozza nyilvánosságra mai kamatdöntését a Magyar Nemzeti Bank monetáris tanácsa, majd 3 órakor a friss inflációs jelentés főbb előrejelzéseit (GDP-növekedés, infláció), illetve ezzel párhuzamosan kezdődik el a jegybankelnök sajtótájékoztatója. A ma reggeli külföldi elemzői kommentárok alapján a szakértők elsősorban a monetáris tanács közleményének hangvételére figyelnek majd (a további kamatemelés felé, vagy a kamatcsökkentés felé mozdul el a kommunikáció), amellett, hogy rövid távon még nem számítanak a 6,00%-os alapkamat megváltoztatására. Az elemzői előzetesek a Portfolio.hu angol oldalán olvashatók.

A mai kamatdöntésről készített Portfolio.hu elemzői felmérés az alábbi linkre kattintva érhető el:Kapcsolódó cikkünk2011.06.16Változhat a jövőkép, de a kamat még jó ideig nem

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés