Előfizetői tartalom

Bajnai: Sosem fenyegetett még ennyire társadalmi robbanás

Portfolio
Sosem fenyegetett még ennyire a társadalmi robbanás, és a foglalkoztatottság helyzetének romlása miatt a hosszú távú növekedés is veszélyben van - mondta Bajnai Gordon a Haza és Haladás közalapítvány sajtótájékoztatóján, ahol szociálpolitikai javaslatcsomagot tettek közzé a Budapest Intézet és a Tárki közreműködésében. Bajnai Gordon szerint a munkanélküli segélyt minimum hat hónapra kell visszaemelni, de a közalapítvány letett az asztalra egy idehaza innovatívnak számító új segélyezési rendszert is.

Társadalmi robbanás ellen Minimum hat hónapra vissza kellene emelni a munkanélküli segélyt, hogy a munkából kiesettek támogatása elérje célját. Az elszegényedés mintha gyorsulna az elmúlt két évben, nem csak a válság miatt, hanem úgy tűnik, mintha ma nem a szegénység, hanem a szegények ellen folyna a harc - mondta a Haza és Haladás közalapítvány sajtótájékoztatóján...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés