Több száz embert vesz fel Magyarországon a GE

2017. március 16. 10:24    
nyomtatás
 
Képzett szakemberekkel bővítené közel kétezres létszámát a GE üzletágainak háttérműveleteit biztosító Global Operations Üzleti Szolgáltató Központ, míg a GE Digital üzletág 400, nagy hozzáadott értéket előállító informatikai pozíciót hoz létre Budapesten az év végéig - mondta a Magyar Időknek Bjorn Bergabo, a GE Global Operations regionális ügyvezető igazgatója. A GE több mint tízezer embert foglalkoztat Magyarországon, ebből pedig közel kétezren a Global Operations munkavállalói.


A GE Global Operations eddig nem tapasztalta a sok más iparágban egyre kritikusabb problémaként felmerülő munkaerőhiányt, és Bergabo szerint nincs gondjuk azzal, hogy új kollégákat találjanak. A cég elégedett azzal az alappal, amit a magyar munkavállalók elsajátítanak az oktatásban, de persze a vállalat működésének sajátosságait is meg kell tanulniuk.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk

F?rum
 
 
X
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...

Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírRovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
Prémium