Előfizetői tartalom

Van, akinek bevált a téli közmunkaprogram

MTI
|
Portfolio
A téli közmunkaprogram résztvevőinek 16,11 százaléka, 14 965 ember helyezkedett el az elsődleges munkaerő-piacon szeptember 7-éig - derül ki a belügyminiszter válaszából, amit Szél Bernadett képviselő írásbeli kérdésére adott szerdán. A 16% feletti ráta azért érdekes, mert egy tegnapi konferencián Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter még csak 8%-ot mondott a tavaly téli közmunkaprogram pozitív tapasztalatai kapcsán.

Kapcsolódó cikkünk2014.09.23Varga belengette: tényleg nagy dolgokra készülnek!Pintér Sándornak az Országgyűlés honlapján olvasható válasza szerint a 2013-2014. évi téli átmeneti közfoglalkoztatási program keretében 99 571-en vettek részt képzésen, amelyet 92 912 ember fejezett be sikeresen. Szél Bernadett korábban azt kérdezte: hányan kerültek ki a téli közmunkaprogram...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés