Előfizetői tartalom

Nagyot nőtt a Fidesz előnye

Portfolio
Egy hónap alatt lényegesen javult a kormánypártok támogatottsága, miközben az MSZP népszerűsége csökkent és a bizonytalanok aránya is kisebb lett - derül ki a Tárki márciusi felmérésének szerdán közölt eredményeiből. A kutatóintézet ezek alapján megállapítja, hogy a kormánypártok előnye továbbra is meggyőző, és kiemeli, hogy február után márciusban is tovább csökkent a pártot választani nem tudók aránya.

Az elmúlt egy hónapban a teljes népesség és a pártválasztók körében egyaránt nőtt a FIDESZ-KDNP támogatottsága, eközben a pártválasztók körében csökkent az MSZP népszerűsége, a pártválasztásukat eltitkolók részesedése pedig valamelyest csökkent - írja a Tárki az 1000 fő megkérdezésén alapuló, március 14. és 20. között zajlott kutatás főbb eredményeiről....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés