Előfizetői tartalom

Nem nyúlt a magyar adósminősítéshez az S&P

Portfolio
Nem nyúlt a magyar adósminősítéshez, illetve annak kilátását sem módosította pénteki hitelminősítői döntése során a Stanard and Poor's. A gazdasági növekedési kilátásokat nem igazán látja rózsásnak az intézmény, de ezzel együtt arra számít, hogy a kormány fegyelmezett költségvetési politikát folytat a 2018-as választások közeledte mellett is.

A legfőbb indokokA pénteken fél 6-kor közzétett hitelminősítési döntés szerint Magyarország hosszú lejáratú devizaadósságának besorolása így "BBB-" maradt, stabil kilátással. Ez azt jelenti, hogy a tavaly szeptemberben megtörtént váratlan felminősítés után - amikor a befektetésre ajánlott kategóriába visszaemelt minket a hitelminősítő - most nem történt további...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés