Előfizetői tartalom

A minisztériumba rendelte a pénztárak vezetőit Matolcsy

Portfolio
Csütörtökön a Nemzetgazdasági Minisztériumba várják a pénztárak vezetőit. A tárca titkolja, mit akar közölni velük, nagy horderejű bejelentések is benne vannak a pakliban. A kormány amennyire csak lehet, bizonytalan helyzetet akar teremteni a pénztárak körül, hogy elmenjen az emberek kedve az egésztől. Akár még készpénzt is kaphatnak azok, akik átlépnek az állami pillérbe - tudósít az Index. Egy mai konferencián Matolcsy bejelentette kijelentette: a kötelező magánnyugdíjpénztári rendszer megszűnik, a három pillérből, kettő, az állami és az önkéntes marad.

Csütörtök délelőttre várja magához a magánnyugdíjpénztári szektor vezetőit Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter. Az összes nyugdíjpénztári vezető NGM-be rendelését az Index több forrása is úgy értékelte, hogy nagy horderejű bejelentéseket tehet a tárcavezető, de a megbeszélés pontos tárgya egyelőre a meghívottak előtt sem ismert. Elképzelhető, hogy a találkozón...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés