Előfizetői tartalom

Orbán: a cél, hogy 5 millióan dolgozzanak (3.)

Portfolio
Magyarország számára a legfontosabb cél, hogy ötmillióan dolgozzanak. Jelenleg 3,7-3,8 millióan dolgoznak - nyilatkozta a Kossuth Rádió péntek reggeli műsorában Orbán Viktor miniszterelnök, aki beszélt a napokban elinduló, negyedik, munkahelyteremtéssel kapcsolatos nemzeti konzultációról is. A kormány többek között a méltányos tehermegosztásról kéri ki az emberek véleményét, vagyis az új adók kivetését akarja utólag megerősíteni a közvélemény által.

Mi történt Brüsszelben? Növekedés vs. költségvetés? A kormányfő a közrádió műsorának elején beszélt a szerdai uniós informális csúcs eredményeiről. A riporter felvetette, hogy igaz-e, hogy most Brüsszelben két világ találkozott: a növekedés-, valamint a fiskális politika pártiak. Orbán Viktor erre úgy reagált, hogy Magyarországnak sajátos álláspontja van. "A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés