Előfizetői tartalom

Orbán: Egybeesnek Magyarország és az IMF érdekei

Portfolio
Az IMF nem fogalmazott meg konkrét feltételeket eddig az előzetes tárgyalásokon - árulta el Orbán Viktor a Kossuth Rádió péntek reggeli műsorában. A miniszterelnök arról is beszélt, hogy az IMF egy bank, az érdekli, hogy visszakapja a pénzét. A tárgyalások arról szólnak, hogy milyen gazdaságpolitikára van szükség ahhoz, hogy az IMF visszakapja a pénzét - nyilatkozta. Ezzel kapcsolatban a miniszterelnök kiemelte: Magyarország és az IMF érdekei egybeesnek. A forint árfolyamának mozgásáról szólva úgy fogalmazott, hogy spekulációs szélhámosság rángatja az árfolyamot. A magyar lakosságot beetették az államcsőd veszélyével, miközben a külföldiek idehozzák a pénzüket, hogy magyar állampapírt vásároljanak.

Csak találgatások vannak Folyamatos kapcsolatban vagyunk egymással - mondta Fellegi Tamás washingtoni látogatásáról Orbán Viktor. A tárgyalásokról:Kapcsolódó cikkünk2012.01.13Határozott Lagarde, kemény Barroso - vannak előfeltételekArra a kérdésre, hogy Fellegi Tamás kapott-e konkrét feltételeket az IMF-től, Orbán Viktor röviden és határozottan azt válaszolta: nem....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés