Előfizetői tartalom

Orbán: muszáj kimentenünk a devizahiteles magyar családokat

Portfolio
Orbán Viktor miniszterelnök euróválság címmel szólalt fel napirend előtt az Országgyűlésben, beszédében a hétvégi uniós csúcsról, valamint annak következményeiről számolt be. A forint árfolyammozgását az euró gyengesége okozza, az eurózónától való függőségünk ma hátrányt jelent - állapította meg a kormányfő hétfői napirend előtti felszólalásában a Parlamentben.

Nagy döntések előtt Európa nagy döntések előtt áll. A csúcstalálkozó vasárnap este nem ért véget, hanem csak félbe szakadt - kezdte beszédét Orbán, aki szerint fontos döntések előtt áll Európa: - a görög csőd már nyilvánvaló: a kérdés, hogy mikor lehet megmenteni a görögöket a teljes összeomlástól - második döntés, hogy megállítsák a fertőzést ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés