Előfizetői tartalom

Orbán: veszélyben vagyunk (3.)

Portfolio
Orbán Viktor szerint veszélyben van a magyar nemzet, mert többen halnak meg, mint születnek. Ezért a kormány ennek megfordításán dolgozik. A Kossuth Rádió péntek reggeli műsorában kifejtette, hogy a dolgozó embereknek köszönhetően növekszik a magyar gazdaság. A kormány megvédi az ingyenes készpénzfelvételt - reagált arra a felvetésre, hogy a bankok más díjakat emelnek, miközben ingyenes lesz a készpénzfelvétel. Az áfacsalási botrányról szólva pedig azt mondta, hogy jelenleg nincs szükség plusz vizsgálatokra.

Miből lett növekedés? Gondolkozásmódbeli változás történt a magyar emberek fejében, ennek köszönhető a vártnál erősebb növekedés Orbán Viktor szerint. Szerinte ugyanis az emberek dolgozni akarnak, ez járult hozzá a növekedéshez. Szerintem az ország megértette, hogy ha nem újítjuk meg az országot, akkor össze fog omlani, ahogy más országok példája mutatja - magyarázta....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés