FONTOS Kiszivárgott Donald Trump súlyos terve - Ez Magyarországot is érintené
 
Előfizetői tartalom

Palócz: "Nem kell súlyos megszorításokat bevezetni idén"

Portfolio
Csupán erkölcsi felelősei lehetnek annak, hogy az emberek devizában adósodtak el - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Palócz Éva. A Kopint-Tárki Zrt. vezérigazgatója beszélt arról is, hogy az idei évben nincs szükség nagyobb költségvetési bevételnövelésre, de az állami kiadásokat még szigorúbban vissza kell fogni.

Mindennek az emberek fizetik meg az árát, és nem szerencsés, ha a devizahiteleseket azoknak az adóforintjából mentik meg, akik nem vettek fel ilyen kölcsönt - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Palócz Éva, hozzátéve: ez is egyfajta újraelosztás. Nagyon gyakran a felelősen gazdálkodóktól veszik el a pénzt, amelyet a nem mindig felelősen gazdálkodóknak adnak oda. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés