Előfizetői tartalom

Piacok vs. magyar kormány: 1-0 (FT)

Portfolio
A nemzetközi sajtóban is kiemelt figyelmet kapott a kormány csütörtöki bejelentése, miszerint új megállapodást kötne az IMF-fel. A Financial Times szerkesztőségi blogja arra mutat rá, hogy a tegnapi döntés a kormány vereségét jelenti a piacok ellen folytatott csatában. Közben a Wall Street Journal címlapján foglalkozik a magyar eseményekkel.

"Piacok Orbán Viktor ellen: 1-0" címmel jelentetett meg írást a Financial Times beyondbrics című blogja. Az írás felidézi, hogy a Nemzetgazdasági Minisztérium csütörtöki bejelentése után szárnyalni kezdett a forint és a magyar részvénypiac. A kormány 180 fokos fordulatra kényszerült, miután a piaci forrásbevonás költségei látványosan emelkedtek az elmúlt időszakban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés