Előfizetői tartalom

Privátbanki körkép: mit kínálnak a hazai szolgáltatók?

Portfolio
A közép-kelet-európai régióban az elmúlt évtizedben jelentősen nőtt a privát bankolás szerepe, és Magyarországon is fiatal, de erősen növekvő ágazatnak számít. A tévhittel ellentétben nem milliárdosoknak szóló szolgáltatásról van szó: akár tízmillió forintos vagyonnal is érdemes igénybe venni. Kinek érdemes privát banki szolgáltatásban gondolkodni, és mik a lehetőségek a magyar piacon?

A privát bankolás nem új keletű dolog, egyes nyugat-európai bankok már több száz éve nyújtanak ilyen jellegű szolgáltatást. Magyarországon még viszonylag fiatal, azonban folyamatosan növekvő ágazatot képvisel a privát- és prémiumbankári kiszolgálás a pénzügyi szektorban. Ennek ellenére viszonylag kevesen tudnák csak megmondani, hogy pontosan mit is takar.Mire jó a privát...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés