Előfizetői tartalom

Rogán: az összes leminősítés az elmúlt nyolc év örökségének az eredménye

Portfolio
Rogán Antal szerint a csütörtökön elfogadott jövő évi költségvetés szakít a megszorítások gazdaságpolitikájával, amely az elmúlt éveket jellemezte. A Fitch csütörtöki leminősítésére reagálva a kormánypárti képviselő úgy fogalmazott, hogy az összes leminősítés sokkal inkább az elmúlt nyolc év örökségének az eredménye - tudósít az MTI.

Kapcsolódó cikkünk2010.12.23 14:20 Sajnálatos a magyar nyugdíjreform visszafordítása (Fitch igazgató)A Fidesz országgyűlési képviselője parlamenti sajtótájékoztatóján azt mondta: a büdzsé legfontosabb üzenete, hogy a következő évben jelentősen nő Magyarországon a gyermekes családok támogatása. Hozzátette, 2011-ben abból a szempontból is véget ér a megszorítások...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés