Előfizetői tartalom

Sokkoló beismerés: a túlélésért küzd az Európai Unió

Portfolio
Az Európai Unió nem menekül meg, ha nem leszünk képesek kezelni az euróövezetben dúló adósságválságot - hangsúlyozta kedden Brüsszelben Herman Van Rompuy, aki szerint a túlélésért küzd az EU. Az Európai Tanács elnöke a Dow Jones hírügynökség tudósítása ugyanakkor hozzátette, hogy biztos abban, hogy sikerül megoldást találni a problémára.

A túlélésért küzdünk Az MTI beszámolója szerint a volt belga kormányfő, aki jelenleg az uniós tagállamok állam-, illetve kormányfői testületét irányítja, az Európai Politikai Központ (European Policy Centre, EPC) nevű elemző műhely rendezvényén tartott előadást. Mindannyian közösen kell együtt dolgoznunk annak érdekében, hogy megmeneküljön az euróövezet, mivel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés