FONTOS Hatalmas piacba nyúl bele a kormány – Fájni fog ez a betegeknek?
 
Előfizetői tartalom

Soros: az euróválságnak vége, de még mindig széteshet Európa

Portfolio
Az euróválságnak vége, ugyanakkor a győzelem hatalmas áldozatokkal járt és még rengeteg veszély fenyegeti Európát. Amennyiben a németek nem lépnek a kezdeményezések útjára és nem tesznek lépéseket a feszültségek feloldására (például az euróbondok bevezetésével), akkor a politikai konfliktusok akár az egész Európai Unió széteséséhez is vezethetnek - véli Soros György a világhírű befektető.

Soros György, világhírű magyar befektetési guru és milliárdos kedden az nyilatkozta, hogy Angela Merkel megválasztása az euróválság végét jelzi. Ugyanakkor Soros hozzátette, hogy ettől még a hosszú távon egyáltalán nincsen biztosítva, hogy a közös valuta, vagy akár az Európai Unió fenn tud majd maradni. Az angol jegybank "legyőzéséről" és a font bedöntéséről elhíresült...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés