Előfizetői tartalom

Spanyolország nem Portugália (Gurría)

Portfolio
Spanyolországot nem lehet egy kalap alá venni a két külső pénzügyi segítségre szorult uniós tagállammal, Görögországgal, illetve Írországgal - válaszolta újságírói kérdésre Angel Gurría, az OECD főtitkára Budapesten, a szervezet Út a növekedéshez című kiadványának bemutatóján. Meglátása szerint Spanyolországnak sikerült "saját termékét" megkülönböztetnie.

Spanyolországnak nem lesznek olyan problémái, mint amilyennel Portugália küszködött. Görögország és Írország külön ügy volt, itt kellett volna vége legyen a történetnek - magyarázta Gurría. Portugália, Spanyolország, Olaszország más történet kell legyen. Azonban a portugál politika saját magának kereste a bajt - jelezte az OECD főtitkára. Spanyolország ugyanis...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés