Előfizetői tartalom

Súlyos veszély leselkedik az egész világra

Portfolio
Az európai adósságválság kezelése a görög államkötvények leértékelésén keresztül valósulhat meg, az európai bankszektor problémái pedig - még ha ez nem is látszik - jelentősen érintik az amerikai bankrendszert is, így Európa problémája nagy mértékben Amerikáé is - mondta a Fed egykori elnöke, Alan Greenspan a CNBC-n.

Az európai adósságválság súlyos következményekkel fog járni mind az amerikai gazdaságra, mind a részvénypiacokra nézve - mondta Alan Greenspan. A Fed egykori elnöke szerint az európai problémák csak nagyobb adósság átütemezés (csőd) után oldódhatnak meg. "Úgy gondolom a helyzet nagyon veszélyes. Miközben az európai politikusok a bajban lévő országok helyzetének megoldásán...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés