Előfizetői tartalom

Százmilliárdokat kérnek a tárcák a kormánytól

Portfolio
Közel ezermilliárd forint pluszforrást kérnek a minisztériumok a kormánytól a 2013-as költségvetésben - írja az origo. A lap értesülései szerint a Nemzetgazdasági Minisztérium csupán néhány kérést fogadott be, többtucatnyi, 800 milliárd forintot is túllépő extra igényről nem döntött, hanem a mai kormányülésre hagyta.

Az origo minisztériumi forrásból úgy tudja, hogy közel ezermilliárdos extra igényt kell letörnie a kormánynak azon a mai ülésén, amelyen a 2013-as költségvetést tárgyalja első olvasatban. A Nemzetgazdasági Minisztérium két héttel ezelőtt osztotta ki a jövő évi keretszámokat a minisztériumoknak, amelyeknek mindössze volt arra, hogy a kézhez kapott számot lebontsák bérekre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés